Turkish Pokemon RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish Pokemon RPG

Pokemon Role Playing Game'e Hoşgeldiniz!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

!!!...ÖNEMLİ...!!!

3 posters
YazarMesaj
michooo
Profesör
Profesör
michooo

!!!...ÖNEMLİ...!!! Empty
MesajKonu: !!!...ÖNEMLİ...!!!   !!!...ÖNEMLİ...!!! EmptyPtsi Tem. 16, 2007 6:10 pm

ÖYLE BİR GEZİNİRKEN BİRDEN GÖZÜME ÇARPTI MODERETÖRLERE BAKTIMDA HER MOD NEREDEN BAKAR SAN 5/10 YERE MOD OLMUŞLAR.BU BÖLE OLMAZ HER MOD EN FAZLA 3 YERDEN SORUMLU OLACAK VE SORUMLU OLMADIGI HİÇ BİR BÖLGEDE GÖREV YAPMAYACAK.VE ŞİMDİLİK ÇOK KALABALIK DEĞİLİZ BUNDAN DOLAYI her bölüme BİR MOD YETECEĞİNE ADIM GİBİ EMİNİM.SATEN SİTEDE ADMİN LER DE VAR.ONLAR HERYERE MÜDAHALE EDEBİLİRER.EĞER AÇIK OLURSA ADMİNLER O AÇIGI KAPATABİLİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

VE BÜTÜN YETKİLİLER HEPİNİZİ BU KONUYU TARTIŞMAK ÜZERE BURAYA BEKLİYORUM
http://torosliseliler.niceboard.com/index.htm
blizzart
Deneyimli Eğitmen
Deneyimli Eğitmen
blizzart

!!!...ÖNEMLİ...!!! Empty
MesajKonu: Geri: !!!...ÖNEMLİ...!!!   !!!...ÖNEMLİ...!!! EmptyPtsi Tem. 16, 2007 6:21 pm

Ya zaten deneyimli mod v.s. için bu zor olmaz yani yetişebilmek yazılara v.s.
Böyle olması daa ii neden?Çünkü diğer mod yada admin arkadaşlarımız olmadığı zaman için ideal.Bence şuanki durum iyi Smile
Tornado_Ateşi

Tornado_Ateşi

!!!...ÖNEMLİ...!!! Empty
MesajKonu: Geri: !!!...ÖNEMLİ...!!!   !!!...ÖNEMLİ...!!! EmptySalı Tem. 17, 2007 12:09 am

Yha ben heryere modum bir arkadas oluyor mac yapıyor sitede kimse yok kim bakacak bir başkası pokemon arıyor ... Yani kimse olmadıgında o mod arkadası beklerse herkez o zaman kimse siteye girmez..TAM ANLATAMADIM AMA... Rolling Eyes
blizzart
Deneyimli Eğitmen
Deneyimli Eğitmen
blizzart

!!!...ÖNEMLİ...!!! Empty
MesajKonu: Geri: !!!...ÖNEMLİ...!!!   !!!...ÖNEMLİ...!!! EmptySalı Tem. 17, 2007 8:00 am

Haklısın Tornado Wink
Ben özetliyim: Oyunda bir tek Mod bulunduğu zaman öteki bölümlere bakıcak arkadaşımız olmuyor...Böylece üye beklemekten sıkılıyor ve siteyi sonsuza dek terkediyor.Onun için All Serwer Mod'lar(Tüm bölüm Mod'ları) ideal. Wink
michooo
Profesör
Profesör
michooo

!!!...ÖNEMLİ...!!! Empty
MesajKonu: Geri: !!!...ÖNEMLİ...!!!   !!!...ÖNEMLİ...!!! EmptySalı Tem. 17, 2007 4:53 pm

o zman söyle olacak
diyelim A bölümünden sorumlu mod online değil ama onun bölgesinde bir mesaj var mesaj atıldıktan 5 dk sonra eğer oradan sorumlu mod cevap yazmassa veya o mod online değilse o anda diyelim B bölümünden sorumlu mod cevap yazabilir.aslında şuan fazla kalabalaık değiliz.onun için şuan benim söylediklerim pek uygun gelmiyor olabilir.ama zaten benim bu düşüncelerim ileriye yönelik.ve gerekli üye sayısı tamamlandıgında bunları yapmaya çalişcam.
http://torosliseliler.niceboard.com/index.htm

!!!...ÖNEMLİ...!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-