Turkish Pokemon RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish Pokemon RPG

Pokemon Role Playing Game'e Hoşgeldiniz!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

ADMİNLER OYNASIN

4 posters
YazarMesaj
michooo
Profesör
Profesör
michooo

ADMİNLER OYNASIN Empty
MesajKonu: ADMİNLER OYNASIN   ADMİNLER OYNASIN EmptyPtsi Tem. 16, 2007 6:14 pm

ASLINDA ADMİNLERİN OYNAMASI HİÇ TE ADİL DEĞİL ONLARIN OYUNU YÖNETMESİ LAZIM OYNAMASI DEĞİL.

AMA YİNEDE OYNAMAK İSTİYORLARSA ADMİNLİKTEN İSTİFA ETSİNLER.

YADA ŞÖLE OLABİLİR.OYUN İÇİN KENDİLERİNE YENİ BİR HESAP AÇSINLAR.AMA ADMİNLİ GÖREVLERİNİ KENDİ OYUNCU HESAPLARI İÇİN KULLANALAR VEYA BEN DE ADMİNM SEN BANA KIYAK GEÇ BENDE SANA KIYAK GEÇİM DİYEN OLURSA DİRECKT ADMİNK TEN ALINIRLAR.BUNUN İÇİN BİR ŞİKAYET BÖLÜMÜ AÇILACAKTIR. VE BU SUÇU İŞLEYENDE İŞLENMESİNE YARDIM EDENDE CEZALANDIRILIR.

SİZİ BURAYA TARTIŞMAYA DAVET EDİYORUM
http://torosliseliler.niceboard.com/index.htm
blizzart
Deneyimli Eğitmen
Deneyimli Eğitmen
blizzart

ADMİNLER OYNASIN Empty
MesajKonu: Geri: ADMİNLER OYNASIN   ADMİNLER OYNASIN EmptyPtsi Tem. 16, 2007 6:28 pm

Şikayet olabilir böylece sitede adalet sağlanmış olu.Ama Admin'in oynamaması konusunda aynı fikirde diilim açıkcası.Nede olsa onlar da oynamak ister insan sonuçta onlarda Smile Rolling Eyes Wink
Tornado_Ateşi

Tornado_Ateşi

ADMİNLER OYNASIN Empty
MesajKonu: Geri: ADMİNLER OYNASIN   ADMİNLER OYNASIN EmptySalı Tem. 17, 2007 12:13 am

blizzart demiş ki:
Şikayet olabilir böylece sitede adalet sağlanmış olu.Ama Admin'in oynamaması konusunda aynı fikirde diilim açıkcası.Nede olsa onlar da oynamak ister insan sonuçta onlarda Smile Rolling Eyes Wink
+1 KATILIYORUM ...
Zafizufi

ADMİNLER OYNASIN Empty
MesajKonu: Geri: ADMİNLER OYNASIN   ADMİNLER OYNASIN EmptySalı Tem. 17, 2007 10:45 am

bence michoo nun görüşü doğru değil ama zorlasak bir fikir çıkar ... mesela:

Örneğin michoo yu ele alalım... Michoo bir nick daha açsın... Oyun-Michoo diye michoo orda oynasın... yada sonic x de Oyun-sonic x açsın böyle olabilir...
michooo
Profesör
Profesör
michooo

ADMİNLER OYNASIN Empty
MesajKonu: Geri: ADMİNLER OYNASIN   ADMİNLER OYNASIN EmptySalı Tem. 17, 2007 4:47 pm

evet yani hiç değilse oynamak isteyen adminler oyun için kendilerine yeni bir hesap açsın
http://torosliseliler.niceboard.com/index.htm
Zafizufi

ADMİNLER OYNASIN Empty
MesajKonu: Geri: ADMİNLER OYNASIN   ADMİNLER OYNASIN EmptyÇarş. Tem. 18, 2007 1:48 pm

böyle olabilir işte....

ADMİNLER OYNASIN
1 sayfadaki 1 sayfası