Turkish Pokemon RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Turkish Pokemon RPG

Pokemon Role Playing Game'e Hoşgeldiniz!

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Jacken in evi...

3 posters
YazarMesaj
Zafizufi

Jacken in evi... Empty
MesajKonu: Jacken in evi...   Jacken in evi... EmptySalı Tem. 17, 2007 11:02 am

Ben pokelerim ile birlikte burda yaşıyorum...

Ho-oh biraz büyük olduğu için ona ayrı bir büyük salon yaptık.... Ona kuş yemi veriyorum. Ama o beni sevdiği için yiyor. Sevmediğini biliyorum aslında o yemi Very Happy

Monferno ve Ho-oh beraber oyun oynuyorlar... Monferno maymun olduğu için Ho-oh onu yakalayamıyor ve ara ara çıldırıyor. Monfernoda hemen yanına gelip sakinleştiriyor.... Very Happy

Krabby mini havuzda keyif yapıyor. Ona oyuncak bir bulbasaur aldım. Onu suyun içine koyup etrafında dönüyor... Bulbasaur'u seven bir pokemon Very Happy

Victrebell'im ise benle birlikte çay içiyor Very Happy Perşembe akşamı Arsenal-Gençlerbirliği maçı için pokemonlarımla hazırlık yapıyoruz. Very Happy Perşembe akşamı Fox Tv başında olacağım Very Happy

İşte burası benim evim... Şimdilik misafire hazır değilim... Hala bitiremediğim bölümler var. Monferno bana çok yardımcı oluyor. O yüzden onunla daha yakın oluyorum. Anlıycağınız pokelerim ile çok mutluyum Very Happy

Ulan keşke böle bi hayatım olsa... Gerçekte Very Happy Daha ne isterimki yaa Very Happy

İşte hayat ve dostluğun bir arada olduğu bir anime Very Happy Ah ulan ah Very Happy Şu pokemonlar gerçek olcaktı Very Happy
Tornado_Ateşi

Tornado_Ateşi

Jacken in evi... Empty
MesajKonu: Geri: Jacken in evi...   Jacken in evi... EmptySalı Tem. 17, 2007 11:32 am

Sonlara dogru katılıom zuhahaha lol! Very Happy
blizzart
Deneyimli Eğitmen
Deneyimli Eğitmen
blizzart

Jacken in evi... Empty
MesajKonu: Geri: Jacken in evi...   Jacken in evi... EmptyPerş. Tem. 19, 2007 10:03 am

Victerbell için çay getirdim Very Happy

Jacken in evi...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jacken
» Erika vs. Jacken
» Jacken Samurai